August 13, 2020, 3:00 pm
Home Petitii si sesizari online

Petitii si sesizari

Stimati cetateni,

Dorinta de a imbunatati permanent calitatea serviciilor acordate de unitatea noastra, transparenta actului medical sunt coordonatele de baza ale activitatii mele ca manager.

Va asiguram de disponibilitatea institutiei de a fi un partener de dialog cu pacientii nostri si pentru a eficientiza acest lucru am creat aceasta rubrica de petitii si sesizari online .

In conformitate cu art. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările ulterioare prin petitie se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin postă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale, companiilor şi societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi si instituţii publice.

Asteptam cu mult interes cererile, reclamaţiile, sesizarile sau propunerile dumneavoastra  la adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it si vom incerca sa va raspundem intr-un termen cit mai scurt

Manager

dr. Hincu Anca Mihaela