February 23, 2018, 8:04 pm
Home Vizita domnului Florian Bodog, ministrul sanatatii, din data de 19.05.2017

VIZITA MINISTRULUI SANATATII, DL .FLORIAN

BODOG LA SPITALUL DE PSIHIATRIE

"SF NICOLAE" ROMAN

 

 Domnul Florian Bodog, ministrul sănătății, a vizitat, vineri 19.05.2017, Spitalul de Neuropsihiatrie „Sfântul Nicolae“ Roman , fiind însoțit de domnul prefect Vasile Panaite și conducerea Direcției de Sănătate Publică.

Domnul ministrul Bodog a cerut, în mod special, să-i fie prezentate cele mai rele saloane. Surpriza lui a fost mare atunci cînd a constatat că toate saloanele oferă condiții deosebite .

Vizitatorii  au mers în saloane, la sala de mese și la capela unității. De aici, domnul Florian Bodog a plecat la Spitalul Municipal de Urgențe Roman .

 

 „Psihiatria este o problemă la nivel național, am primit mai multe semnale din țară dar din fericire, aici, la Roman, nu s-au confirmat. Sunt condiții foarte bune, cu o echipă foarte bună, iar Consiliul Județean a sprijinit investițiile. Managera este foarte bine orientata in ceea ce priveste managementul spitalicesc si conditiile pentru pacienti sunt bune. La Spitalul Municipal Roman am avut o întâlnire cu medicii și liderul de sindicat care mi-au semnalat probleme legate de salarizare și probleme organizatorice. De asemenea, a fost semnalată o problemă cu SMURD-ul care a fost blocat și pentru care se intenționează deschiderea unei linii de gardă care să asigure urgențele“, a declarat ministrul sănătății, Florian Bodog, la finalul vizitei.