• SECRETARIAT L - V 07:00 - 15:00 si SECTIE: 24/7

Adresa

Str. Ion Nanu, nr4
Roman, jud. Neamt

E-mail

spital@spsnroman.ro

PROGRAME SI STRATEGII

Strategia de dezvoltare a Spitalului de Psihiatrie "Sf. Nicolae" Roman între anii 2019-2021 constituie documentul principal de planificare strategica pe termen scurt, mediu si lung, care cuprinde obiectivele de dezvoltare ale spitalului pina in anul 2021 si stabileste masurile si actiunile prioritare pentru atingerea acestor obiective.

Pentru a asigura resursele disponibile in vederea realizarii obiectivelor si masurilor necesare indeplinirii acestora, cu impact maxim asupra dezvoltarii serviciilor medicale asigurate de spitalul nostru, STRATEGIA se axeaza pe un numar limitat de prioritati si pe derularea lor in ordinea importantei si urgentei, in OBIECTIVE pe termen scurt mediu si lung.

MISIUNE

Misiunea Spitalului de Psihiatrie “Sf.Nicolae” Roman, este aceea de a îmbunătăţi sănătatea comunităţii din arealul pe care-l deserveşte şi de a excela la capitolul calitatea serviciilor prestate pacienţilor.

VIZIUNE

Ne propunem ca spitalul nostru să devină cel mai bun furnizor de servicii medicale de psihiatrie (afectiuni psihice cronice) din intreaga regiune , etalon al profesionalismului si calitatii.
0
obiective pe termen scurt
0
obiective pe termen mediu
0
obiectiv pe termen lung

PROGRAME SI STRATEGII

Hotararea 139/31.05.2022 privind aprobarea Planului strategic de dezvoltare al Spitalului de Psihiatrie “Sf. Nicolae” Roman, pentru perioada 2022-2024